DOĞUBAYAZIT ARAS EDAŞ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARI…

DOĞUBAYAZIT ARAS EDAŞ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARI…

GECE GÖRÜNÜŞÜNDE DOĞUBAYAZIT IŞIL IŞIL…

Haber. Nezir ÇELİK

Doğubayazıt'ta hiç şüphesiz ki en önemli ihtiyaçlardan birisi elektriktir. Elektriksiz hayat, yaşamı etkiliyor diyebiliriz. Artık her şey elektrikle çalışır vaziyette.

Özelleştirme kapsamında Doğubayazıt'ta elektrik dağıtım görevini üstlenen Elektrik dağıtım şirketi "ARAS EDAŞ, ülke ve bölge insanının öz malı bir kuruluş olarak, uluslararası standartlarda bir hizmet vermenin altyapısını hazırlamayı öncelikli görev kabul ediyor." diye sürekli bu kelimeleri yeniliyorlar.

Bunun ön koşulunu da her kademede şeffaf, her kademede erişilebilir, her kademede bölgenin tüm sorunlarına maksimum duyarlılıkla hareket eden bir kuruluş olmayı hedeflerlinin altını da çizdiler.

Doğubayazıt Aras Edaş İşletme Müdürü Harun Yıldırım, ve ekip arkadaşı Ayhan Yardımcı ile Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Tüm sorulara sırayla açıklık getiren Müdür Harun Yıldırım, Aras Edaş´ın katkılarıyla şehir merkezinde aydınlatma çalışmalar tamamladıklarını ve ilçeyi gece elektrik ışıklarıyla güzelleştiğini söyledi.

Harun Yıldırım, çalışmaları şöyle sıraladı.

AYDINLATMA.

İlk olarak aydınlatma direklerimizi tamamladık. Halkımızın  istifadesine sunduk. Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek.

ARAS EDAŞ DOĞUBAYAZIT'A CİDDİ YATIRIMLAR GERÇEKLEŞTİRDİ”

Her şeyden önce asli görevimiz olan elektrik dağıtım hizmetini uluslararası standartlarda sunmak. Çağdaş teknoloji kullanımında en yüksek modernizasyon, teknik altyapımızda köklü değişim, personel kalitemizin eğitim destekli olarak yükseltilmesi, kayıp/kaçak oranlarının uluslararası kabul edilebilir oranlara çekilmesi ve bütün bunların sonunda bölge insanına en temel hakkı olan kesintisiz ve kaliteli hizmeti sunabilme sorumluluğu, Biz bunun için çalışıyoruz.

Söz konusu olan elektrik sayaçlarının ev ve bina dışına çıkarılmasındaki amaçlarının, vatandaşları rahatsız etmeden, evlerinde yokken de sayaçları okumak olduğunu söyleyen Doğubayazıt İşletme Müdürü Muhammet Harun Yıldırım, Yenilenen sayaçlar kutularda muhafaza edilerek, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuz harekete karşı da güvence altına alınmıştır. Ayrıca sayaçların dışarı alınması işleminden dolayı faturalara herhangi bir ücret yansıtılmadı.  

Bilindiği gibi, Doğu Anadolu bölgesinde yedi ilde (Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars) elektrik dağıtım hizmetini geçekleştiriyor.

Kesintisiz, kaliteli ve yaygın elektrik dağıtım hizmetinin yanı sıra bölgenin ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel sorunlarının çözümüne dönük sorumluluk almaktan kaçınmayacağız.” şeklinde açıklık getirdi

Aynı zamanda ARAS EDAŞ Müdürlüğünün ilçe Merkezi ve Köylerde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Doğubayazıt Aras Edaş İşletme Müdürü Harun Yıldırım, "Doğubayazıt ARAS EDAS Müdürlüğü görevine atandığım günden bu yana gerek mahalle ve köy muhtarlarımızla gerekse vatandaşlarımızla iletişim kurmak, sorunlarını anlamak bu sorunlara çözüm bulmak için devamlı  görüşüyoruz. Tek amacımız Doğubayazıt´a kesintisiz elektrik hizmetini sorunsuz bir şekilde verebilmektir. Tabi bu hizmeti de verebilmek içinde kayıp-kaçak kullanılan elektriklerin önlenmesinden geçer" dedi.

Yüklü elektrik faturalarına da değinen Müdür Yıldırım, “öyle keyfi bir fatura vatandaşa yansıtılmıyor. Bazı aksaklıklar olabilir. Onu da bize yapılan itirazlar dahilinde değerlendirip, gereken hassasiyeti gösteriyoruz” dedi.



Murat gün
17.12.2019 20:18:54
Slm oncelikle calismalariniz icin tesekur ederim ve ne yazikki ben memenun deyilim bana son uc aydir y fatura adini ver aras sirketi birinci fatura 680 tl ikinci 1700 tl ve 1980tl ve son 1475 tl olmak uzere faturalarim geliyor defalarca mudurle gorustum bana dilek ce ver sayacini konrol edeceyiz dediler 5 hafta oldu gelen yok aras sirketine kacdefa tekrar gittim mudur yardimcisiylada konustum defalarca ne yazik kine gelip gorefini yapmadilar sizce aras sirketimizin calismalari nasil abone 20210387 adres ahmedihani mah. 1306 sok

  • BIST 100

    8931,26%1,41
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Egazete


  • Perşembe 6.1 ° / -4.1 ° Güneşli
  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

28.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:47
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:52