DOĞUBAYAZIT-BELEDİYE –ÇALIŞMALAR

DOĞUBAYAZIT-BELEDİYE –ÇALIŞMALAR

BAŞKAN ACAR: NET KONUŞTU

Haber. Refika ÇELİK

İsa Geçit caddesi büyük değişimini yaşıyor...

Yıllarca bekletilen ve şehrin en eski Caddelerinden olan İsa Geçit Caddesi adeta yeni baştan yaratılıyor.

Belediyenin yeni yönetimi ile aldığı kararlarla ve hizmet anlayışı ile "2021 yılı yol yapım yılı" kapsamında şehrin kanayan yarasına merhem olacağı tahmin ediliyor.

Her gün bir adım daha ileriye...

Yapılan program dahilinde mahallelerde kaldırımlarla beraber kilitli parke taşı, sathi kaplama ve sıcak asfalt uygulanmasına devam ediyor.

Buna örnek olarak İshak Paşa Mahallesi Aydın sokakta kaldırım ve PMT serimi biterken, sıcak asfalt serimine başlandı.

İş sezonun sonunda yolların yüzde 80'inin tamamlanacağını dile getiren Belediye Başkanı Yıldız Acar, " Özellikle bu yıl bizim için çok önemli bir yıl. Sezonun hemen başında tamamlanan ve uygulamaya geçilen önemli ihalelerimiz oldu. Şuan kentimizdeki değişim çok şükür gözle görülür bir hal aldı. Bizim söylediklerimiz asla lafta kalmadı kalmayacakta. Sıcak asfalt yapılan yollarımızda binder serimi dışında olmazsa olmaz olan aşınma tabakası ile uzun yıllar kullanacağımız temiz, ferah yollara kavuşuyoruz. Ve bu hizmet şehrimizde bir ilk. Halkımızın sabırla merak ettiği bazı konulara açıklık getirecek olursak, asfalt olmayan hiç bir servis yolu kalmayacak. Bununla beraber ara bağlantı yolları sathi kaplama ve kilitli parke taşı ile modern görünüme kavuşacak. Bu konuda vatandaşlarımızın şüphesi olmasın" dedi.

Temiz bir şehir için gayret gösterelim...

Katı atık ara aktarma istasyonunda toplanan ve şehir dışındaki katı atık merkezine aktarılan katı atıklar, ilçemiz sınırlarında bekletilmiyor. Böylece kötü görüntü ve sağlık açısından önemli adımlar atılmış oluyor.

İlçenin her köşesini, her Sokak ve Caddesinde çalışan temizlik personellerinden her şeyi beklemek doğru bir davranış değil.

Yaşanılabilir bir Doğubayazıt için hep beraber çalışan emekçilere destek olalım. Kapılarınızın önünü süpürün, gelişi güzel çöp atmayalım.

ÖTE YANDAN,

Bilindiği gibi Yıllardır sadece üstün körü yapılan yağmur suyu gidersiz, alt yapısız, gelişigüzel yapılan yollar için büyük sorumluluk altına girerek bu sorunu kökten çözmek için kolları sıvadı.

Halkın kulaktan dolma bilgilere ve karalama politikalarına itibar etmemesini dile getiren Belediye Başkanı Yıldız Acar;

"Yaptığımız çalışamalar samimi bir hizmetin dayanağıdır. Tek bir vatandaşımızın aklında şüphe olmasın. Çünkü her vatandaşımızın kapısına hizmet götürmek en temel hedefimizdir. Halkımızın sabrının tükendiğinin farkındayız. Fakat etrafta hizmetimizi kabullenmeyen, çalışmalarımızı karalamak isteyen kesimler tarafından söylenen asılsız kirli bilgilere itibar etmeyin. Yıllardır hizmete aç bir doğubayazıt'ı düşünerek hareket ediyor ve empati kuruyoruz. Bende sizler gibi bu şehrin evladıyım. Kendimi sizlerin yerine koyarak hareket ediyor, yürüdüğünüz bu bozuk, şantiye alanına dönen şehirde yaşıyorum. Keşke bir sihirli değnek olsa ve bir anda bütün şehir anında düzelse. Ancak bu mümkün değil. Biz sizin desteğinizle, sabrınızla başaracağız. Hepinize kucak dolusu saygı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Salı 24.3 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.4 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

29.04.2024

  • İMSAK 03:29
  • GÜNEŞ 05:04
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:07
  • YATSI 20:35