DOĞUBAYAZIT BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN SIKINTILARINA VAKIF OLMALI

DOĞUBAYAZIT BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN SIKINTILARINA VAKIF OLMALI

Aksi durumda Esnafın ekonomik durumu git gide DİBE VURUYOR

Nezir ÇELİK´İn Kaleminden

Sevgili okuyucular sizlerde takdir edersinizki. Seçimler geldiği zaman bir çok siyasi tarafından BOL KESEDEN sallama yapılır. Taki seçim bitene kadar.

Seçimden sonra KİM ÖLDÜ KİM KALDI, seçilen parlamenterin umurunda bile olmaz?

Çünkü O seçilen artık PARLAMENODA?

Sadece Doğubayazıt cenahında esnaf ve vatandaşların sıkıntılarına göğüs geren bir tek seçilmiş olarak BELEDİYE BAŞKANLARI kalıyor. Tıpkı Bizdeki seçilen Eş Başkanlar gibi. Onlar da olmazsa DOĞUBAYAZIT´IN HALİ NİCE OLUR?...

Şimdi asıl konumuza dönmek isterim?

Doğubayazıt esnafı ekonomik durgunluğun sürdüğünü belirtiyor, yaz aylarında sezonun açılmasını beklediklerini ifade ederek, piyasaların kötüye gittiğini vurguluyorlar?

Şimdi diyeceksiniz ki Piyasa ekonomisinin Doğubayazıt Belediyesiyle ne alaka?

Şimdi Bakınız.

Doğubayazıt Belediye Eş Başkanları Rohat Özbay ile Delal Tekdemir esnafın sorunlarına çözüm ortağı olmak için şimdiye kadar gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerine herkes tanık olmuştur.
Eş Başkanlar, Belediyenin mevcut durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vermiş, 
Hatta ve hatta Belediye için de gelir kaynakları yaratmak istediklerini de ifade etmiştiler, öncelikle belediyenin gayrimenkul yerlerini tesbit edip, belediyeye ait diğer varlıkları da en iyi şekilde değerlendireceklerini,  Aksi durumda belediyenin borçlarını tasfiye etmelerinin çok zor olduklarını da dile getirdiler.
Eş Başkanlar, herkesle yaptığı yüz yüze görüşmelerle esnaf ve vatandaşların sıkıntıları hakkında sürekli bilgi alıyor.

Ama esnaf için şimdiye kadar somut bir adım atılmış değil.

Belediye ile esnafın bundan sonra da ne yapacağı merak konusu.

BİZDEN BİR KAÇ ÖNERİ?
Doğubayazıt´ta yılların alışkanlığına son vermek için tüm yükü Belediye üzerine atmak da olmaz, basın ve kamuoyu olarak bu konuda Belediyeye sonuna kadar destek sunmalıyız. Basın olarak üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da vurgulamak isterim.
Eş başkanlar, Sivil toplum kuruluş başkanları ile bir araya gelip, BATAK DURUMDA OLAN ESNAF, için ne yapılması gerekiyor, sorun ve sıkıntıları nasıl asgariye indirilebilir ile birer çalışma başlatılabilir.

Yine Belediye başkanlığının öncülüğünde, Günübürlik irana gidip gelen bir çok sıkıntılarla karşılaşan, küçük esnafa pek ala yardımcı olunabilir.

Yoksa ESNAFIN ve VATANDAŞIN EKONOMİK DURUMU HİÇTE İYİ GÖZÜKMÜYOR?

Bizde de BASIN olara bu konuda Belediyeye destek sunacağız?

/resimler/2016-3/21/0952471146098.jpg



gerek yok
7.04.2016 13:47:21
Başkan ROHAT ın halka esnafa destek olacağını herkes biliyor ama. Delal bi çıkarı karşılığı olmazsa kılını bile kıpırdatmaz.Kimin ne olduğu ortada. Belediye de öyle insanlar var ki bi daha ki seçime kimsenin kalkıp onlara oy vereceğine inanmıyorum. Ben ki yıllardır oyumu hep verdim. İlk defa verdiğim için pişman oldum. Bizim oyumuz böyle insanlara gitmemeli. yazıtır günahtır. Görecez bakalım delal ın zamanı bittiğinde türkiyenni hangi semptinde kendine 2 3 yada 5 tane villa nerelerde alacak. Kimse kör değil halk sussada sizlerin ne işler çevirdiğini herkes biliyor. Hiç bir şey den değilse oy toplamak için halkın peşinden koştuğunuz günleri düşünün. ne oldu oyu aldınız halkla işiniz bitti şimdi halk sizin peşinizden koşuyor. Bu yazdıklarımı görüpte demeyin akp li oldugu için yazmıs. Ben ölümüne HDP liyim. ama böyle insanları parti içinde görünce utanıyorum emin olun utanıyorum. utanmazlar yüzsüzler..tek bi amacınız var nasıl yapsakda çalsak. elbet çaldıklarınızın hesabı sorulur. ALLAHınızdan bulun. Admin sende bunu yayınla bakalım gerçekten gazeteci misin. görecez.

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2489,49% 1,12
  • Ç. ALTIN

    4169,39% -0,68

Egazete


  • Perşembe 20 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli

Ağrı

18.04.2024

  • İMSAK 03:48
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:56
  • YATSI 20:20