DOGASİAD BAŞKANINI SEÇTİ: BAŞKAN HACI GENÇ

DOGASİAD BAŞKANINI SEÇTİ: BAŞKAN HACI GENÇ

.

DOGASİAD BAŞKANINI SEÇTİ: BAŞKAN HACI GENÇ  DOGASİAD BAŞKANINI SEÇTİ: BAŞKAN HACI GENÇ
 Doğu ve Güneydoğu Sanayici ve iş adamları derneği başkan ve başkan yardımcıları seçimleri vesilesiyle ilk kongresini düzenledi.
 Kongreye çok sayıda iş adamları katıldı. Kongrede oy çokluğu ile Hacı GENÇ başkanlığa seçildi. DOGASİAD Kongresinde oy çokluğu ile başkanlık görevine seçilen Hacı GENÇ ??iş adamları, basın mensupları ve çok kıymetli yol arkadaşlarım bizi yalnız bırakmadığınız için hepinizi saygıyla selamlıyorum´´ diyerek konuşmasına başladı.
 ??HEP BİRLİKTE VAR OLMALIYIZ´´
 Başkan Hacı GENÇ, Değerli basın mensupları ve kıymetli misafirlerim bizler doğu ve güneydoğu iş adamları derneğimizin ilk genel kongresini yaparken yanımızda olmanız bizlere güç vermiştir. Bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.´´ dedi ve DOGASİAD olarak toplum arasında kutuplaşmanın önüne geçmek için gayret edeceğini belirtti. Halkın arasında birleştirici köprü olmaktan asla kaçmayacaklarının altını çizerek, asıl hedeflerinin İstanbul´da bulunan Doğu ve Güneydoğu sanayici ve iş adamlarını aynı çatı altında toplayarak, güç birliğine gitmek olduğunu açıkladı. 
?´Hep birlikte var olmanın her alanda söz sahibi olmanın gururunu yaşayacağız´´ açıklamasını yapan Başkan Hacı GENÇ,  ?´Kendi aramızda ticari ilişkilerimizi daha çok güçlendirmek için pekişmeliyiz kaynaşmalıyız. Ülkemizde devam eden bu zorlu süreci hep birlikte bir birimizi desteklemeye gayret etmeliyiz.´´ dedi.
ÖZVERİ VE GÜVEN İLE ÇALIŞMAK DAHA ÇOK ÇALIŞMAK
  Yönetim olarak üstüne düşen görevi fazlası ile yerine getireceğini açıklayan başkan Hacı GENÇ, yine diğer hedefinin iş dünyasında ve toplum arasında birleştirici güç olma hedefini yakalamak olduğunu vurguladı. İş adamlarımızın desteklerine ihtiyacı olduğunu açıkça belirtti. Bu destekler ile daha büyük bir özveri, güvenle çalışacağını duyurdu. Değerneğe bütün iş adamlarımızın katılması çağrısında bulundu.  
GÜCÜMÜZÜN FARKINDA MISINIZ? NEDEN DAĞINIK YAŞIYORUZ?
İstanbul gibi metropolde çok sayıda Doğu ve Güneydoğu sanayicilerinin ve iş adamlarının çok ciddi bir iş potansiteline hitap ettiğini hatırlatan başkan Hacı GENÇ,Darmadağın, bölük yaşanıldığı için gücün farkında olmadıklarını açıkladı, DOGASİAD çatısı altında birleşmenin önemine değinerek, ??sosyal, ekonomik ve potansiyel birliği sağlamak için gayret etmeli ve gücümüzü göstermeliyiz.´´ dedi. 
NEDEN SÖZ SAHİBİ OLAMIYORUZ?
??Bu koca metropolde yaratmış olduğumuz bunca iş hacmine rağmen hiç bir yerde ve hiçbir alanda söz sahibi olmadığımız aşikardır.´´ diye konuşan Hacı GENÇ, geçmişte bu tarz yaşamayı zorunlu kılan bir çok sebebimiz olduğunu açıkladı, toplum olarak uzak yaşadığımız için hatalarımız olduğunu söyleyen Hacı GENÇ 
??Allah´a şükür olsun ki toplum olarak bizimle ilgili olumlu veya olumsuzların farkındayız bu nedenle bizim çıkarlarımız artık ön planda olması için mücadele edeceğiz birlikte güç olmanın gururunu yaşayacağımız günler yakındır.´´ diyerek sözlerini şu şekilde tamamladı:??Rabbim yar ve yardımcımız briliğimiz daim, kazamız mübarek olsun arkadaşlar. Tekrardan hepinizi saygıyla selamlıyorum. Polisimize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, ölenlere Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum.´´
 BAŞKAN YARDIMCILARI KİM SEÇİLDİ?
Başkanlık seçiminin akabinde oy birliği ile DOGASİAD Kongresinde başkan yardımcılığına, Sedat KARATAŞ, Metin UYMAZ, Celal CERENOĞLU, Dilaver UÇAR seçildi. 
 


  • BIST 100

    9698,89%0,56
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00

Egazete


  • Çarşamba 20.3 ° / 7 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli

Ağrı

24.04.2024

  • İMSAK 03:38
  • GÜNEŞ 05:10
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:57
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:28