BİR ÇOK KİŞİ MUSTAFA KONYAR’IN İSTİFASINI İSTEMİYOR

BİR ÇOK KİŞİ MUSTAFA KONYAR’IN İSTİFASINI İSTEMİYOR

AK PARTİ DOĞUBAYAZIT İLÇE BAŞKANI MUSTAFA KONYAR'IN GÖREVİNDEN İSTİFA ETMESİ TEPKİLERE NEDEN OLDU.

İSTİFA ETTİĞİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞAN MUSTAFA KONYAR'A ONLARCA DESTEK MESAJI GELDİ.

MESAJLAR ŞÖYLE:

Esra CAN

Ak parti ilçe başkanımız Mustafa Konyar’ın istifasını kamuoyuna duyurduktan sonra vatandaşlardan gelen destek mesajları ve ak parti binasına kadar gelerek başkanımıza destek olan insanlar oldu.

“Ne Mutlu Mustafa konyar’a” dedim içimden oysa ne kadar çok insana dokunabilmiş... üstadım; Sizi tanıdığım ve sizinle çalıştığım dönem boyunca bir çok şey öğrendim ve hep sizden öğrendim muhakkak öğrenmeye devam edeceğim.

Sizi ilk tanıdığım gün bana “ben hayallerine ışık tutacağım ve üstüme düşeni yapacağım” demiştiniz. Bu gün sizin tuttuğunuz ışıkla buraya kadar gelebildim ve bundan sonra yürümeye devam edeceğim. Sizi tanımak benim hayatta kazanmış olduğum en büyük değerlerden birtanesi zira sizin gibi bir üstadın tecrübesine ve fikirlerine her daim ihtiyacım olucaktır. “Üstad” diyorum çünkü gerçek bir öğretici olduğunuza bizzat yaşayarak şahit oldum.

Zira duruşunuz ve tavrınızla zaten bunu sergiliyorsunuz.

Ancak biraz yakından da tanıyınca anladım ki insan merhameti, şefkati, hoşgörüyü, empatiyi, duyarlılığı da karşındakine aşılayabiliyormuş.

Ben her daim yanınızda gururla yer aldım alacağım.

Ve siz her yaşta benim üstadım, Ben her yaşta sizin öğrencinizim.

MEHMET YILDIRIM'DAN
Yıldırım mesajında: ''Ağrı kaybetmeye mahkum uzun yıllardır tanıdığım Mustafa Konyarın siyasetten kopma isteği tek çalışan siyasetçi olan Mustafa konyarın istifa etmesine çok üzüldüm çünkü siyaset halkın Menaatlerini gözeten birini içinde barındırmaz bunu bilir bunu savunurum Buda bizlerin kaybetmesi demektir yazıklar olsun ilimizin büyüklerine siyasetten uzak durursanız siyaset bugün olduğu gibi koltuk kişisel menmaatleri için herkesi harcayanlara kalır bunuda bir tarafa yazdık ilk seçimde ilimizin siyasetinin kimler tarafından nasıl yönetildiği sandıkta belli olacaktır. Mustafa Konyar yol arkadaşım kulüp Başkan yardımcım herkes bilsinki Ağrı’da ağrı spor her partiden her siyasetten daha büyüktür sen bizlere abilik kardeşlik yol arkadaşlığı et yeter bize senin için hayırlısı olsun herkes bunu bilsin Mustafa Konyar kaybetmedi onu siyasetten soğutan içinde barındırmayalar kaybetti.'' İfadelerini kullandı.

NAZAN MEHTAP ŞEFKATLİ'DEN
Şefkatli mesajında: ''Görevinin hakkını sonuna kadar veren azımli çalışkan topraklarına ve toprağının insanına vatanına hizmette canı gönülden hizmet eden Mustafa kardeşimin istifası memleketim için büyük bir kayıptır. ....

Hizmet ederken seninle birçok şeye şahit oldum. İl ilçe demeden memleketindeki gençlere abilik edip onların sorunlarını çözmede ve her türlü verdiğin destekler senin yüreğinin güzelliğiydi koltuk sevdası değildi ...ben seninle bizzat yaşadım.. sen cansın sen memleketin ilçenin sevdiği saydığı gençlerin abisi kardeşi sen her zaman saygıyı değeri sevgiyi hak eden güzel bir insansın ...ablan olarak herzaman seninle yol almaktan gurur duydum ve duyacağım ...ayrıca ağrı birlik platformu ve ağrı spor için bizlere kattıkların takdire şayandır. ..Biz her daim ver her zaman seninle olacağız...''ifadelerini kullandı.

ÖTE YANDAN

Doğubayazıt Ak parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar’ın istifası sonrasında iddialara göre bir çok üyenin istifa ettiği bildirildi
Doğubayazıt Ak parti üyelerinden Melike Kahraman yaptığı açıklamada, İlçe Başkanı Mustafa Konyar ve üyelerinin istifa etme kaynağının, Ak parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Ağrı AK Parti İl başkanı Halil Özyolcu ise suskunluğunu koruyor.

 



mustafa yigit
10.02.2022 16:17:36
mustafa konyar kardeşimiz çok güzel bir karar vermiş geç gelen bir karardı iyiki halkın arasına dönmüştür. Kendisine ve istifasını veren yönetimine tşkler.

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Egazete


  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 25 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Salı 24.3 ° / 9.9 ° Güneşli

Ağrı

28.04.2024

  • İMSAK 03:31
  • GÜNEŞ 05:05
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:06
  • YATSI 20:34