Billboardlardaki ASLAN

Billboardlardaki ASLAN

Heykelini dikeceğimiz Sayın ASLAN

ALİRIZA AYDEMİR
Heykelini dikeceğimiz Sayın ASLAN’IN acaba billboardlardaki resmi nimi kullansak diye düşünürken, aklıma birkaç soru geldi ve sıralamaya başladım, (tabii ki benim her zaman söylediğim bir şey bu şehre kim bir çivi çaksa minnatar olurum, amma zannedilmesinki bu eleştirilmeyecek bir konuma getirir o zatları biz yine aklımızdan gelen soruları soralım gerisi onlara kalmış)
Neredeyse beş yıldır belediye başkanlık görevini yürüten Sayın ASLAN bu aralar şehrin her tarafını şantiye dönüştürdü. Belediye çalışanları artık kendileri de ne yaptıklarından haberleri yok; çünkü çok yoğun çalışıyorlar, yorgunluk her hallerinden belli oluyor.
Bir taraftan yol yapıyorlar kaç gün sonra yolu kırıp alt yapı çalışmaları yapıyorlar. Nedense önce alt yapı sonra yolların ve kaldırımların yapılacağını unutmuşlar. Onlarında suçu yok bence beş yıldır başkanlık yapan Sayın ASLAN yapacakları hizmetleri birkaç aya sığdırırsa anca bu sonuçlar ortaya çıkar.
Şehir merkezin içindeki esnafın, kurumların ve diğer iş sektörünün ürün ve etkinlikleri duyurmaları, belediye ek gelir olması için kurulan billboardları kullanmalarına sıra gelmiyor.
Çünkü belediye başkanın reklamlarından onlara sıra gelmiyor.. Nerdeyse her gün billboardlardaki reklam afişleri değişiyor. Belediye başkanın dev posterleri arkada hizmetleri ve sloganları, hizmet; o da nedir daha hizmete sıra gelmedi galiba reklamlardan sonra hizmetler gelecek. Ayda yılda bir hizmet yapılır oda çoğu zaman geç kalınmış hizmettir.
Söz açılmışken buradan sormak istiyorum sayın belediye başkanımıza, neden bu kadar hizmeti yerel seçimlere az kala yapmaya başladınız ve bittirmek için gece gündüz çalışıyorsunuz? Beş inci yılına girdi belediye başkanlığınız, neden otogarın açılışını bu yılla bıraktınız? Yerel seçimlere kadar çalışmaları bittirmeyi düşünüyor musunuz, madem işler bu kadar erken bitebiliyor neden onlarca işi bitiremediniz bu kadar beklediniz?
Şehrin göbeğinde her gün bir çalışmanız var. Neden sadece çarşı merkezinde ve merkezi noktalarda yoğun olarak çalışıyorsunuz göz boyamak için mi? Yoksa çarşı merkezinin bu hizmette gerçekten ihtiyacımı var? Neden arka mahallelere üvey evlat muamele yapıyorsunuz. Oradaki insanlar bu bölgenin vatandaşı değil mi?
Son zamanlarda gece gündüz çalışmalarınız bence artık kazanmış veya kaybedilmiş bir yarışın kazanmak için son atakları; Ama çok geç kalındı kaybetmek veye kazanmak kaçınılmaz. Yaptığınız çalışmaları illa gözümüze sokarak reklamlarını yapmanız, bir günde yapılacak kaldırım ve yolları on günde tamamlamanızdan anladık ki illa gözümüze girecek.
Anladık anladık çok çalışıyorsunuz.
Kendi reklamınızı yapmak için gösterdiğiniz performans gayet iyi. Zaten Sayın Hayati Yazıcı arkanızda kim size diş bileyecek ki ben mi? Hiç sanmıyorum ama şu unutulmasın ki bu çilekeş kent bir gün gerekeni yapacaktır ama hak ediyorsanız ama hak etmiyorsanız bu halk sizi hizmetlerinizle yargılıyacak.
Size oy verecek olanlar şunu iyi düşünmelidir: bir dört yıl daha ne kadar izleyecekler boş reklamları. Ve unutmadan gerçekleri yazmaktan ağızlarına bal parmak sürülenler bu kalem satılıktır; Ancak alıcısı bu ırgat olan halktır. Bilginize…



Anahtar Kelimeler: Billboardlardaki ASLAN
  • BIST 100

    8931,26%1,41
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Egazete


  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 11.9 ° / 1.1 ° Güneşli

Ağrı

29.03.2024

  • İMSAK 05:18
  • GÜNEŞ 06:45
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54