Bay-Der de Bayramlaşma Yapıldı

Bay-Der de Bayramlaşma Yapıldı

Taziyelerde Kabul Edildi?

Bay-Der de Bayramlaşma Yapıldı


Taziyelerde Kabul Edildi?


FIRAT BEYAZIT


Doğubayazıt Haber ıstanbul


               Kısa adı BAY-DER olan, ve ıstanbul Aksaray da 11 yıldır faaliyet gösteren Doğubayazıt Sosyal,Yardımlaşma,Dayanışma ve Kültür Derneği Bayramın ikinci günü kendi merkezi yerinde Bayramlaşmayı yaptı ve ölen ailelerin yakınlarının katılımı ile taziyeler de kabul edildi.


                Bayramın ikinci günü Hayati abim (Hayati Aladağ) ile buluşarak BAY-DER ,n merkezi yerine gittik. Her zaman olduğu gibi tüm misafirleri BAY-DER yöneticileri kapıdan karşıladılar. ıçeri girdiğimizde hemen,hemen tüm tanıdık similer oradaydılar.


                     Mehmet Eraslan,Halit Tozbey,Musa Turan,Ahmet Eraslan,Hayati Aladağ,Kerem Bozyiğit,Ağrı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Turan,BAY-DER eski Başkanı Zeki Semetay,Ahmet Andiç,M.Emin Öztürk,Nimet Andiç,Yavuz Öztürk,Nihat Andiç,Halit Demirbaş ve adını sayamadığım bir sürü Doğubayazıt lı vardı.


          Gelen misafirlere hitaben bir konuşma yapan,BAY-DER Başkanı Sadullah Demirbaş, ?Dile kolay tam 11 yıldır bu dernek birlik ve  beraberliğimizi sağlamaktadır.Bu koca 11 yıl içerisinde bizleri yalınız bırakmadınız, Piknikte,ıftar yemeğinde,Bayramlaşmalarda hep beraber olduk.büyük özveri ile sizlere BAY-DER yönetimi olarak hizmet verdik vermeye de devam edeceğiz, bu yıl 25 e yakın cenazelerimiz oldu,onların taziyeleri derneğimizde yapıldı, ölen bu yakınlarımızın ilk bayramı nedeni ile onların aileleride aramızdalar ve taziyeleri kabul etmektedirler.Geldiğiniz için be bizleri yalınız bırakmadığınız için tekrar teşekkür eder,saygılar sunarım?dedi.


DıYADıN-DER DE BAYRAMLAşMA


               Kısa adı DıYADıN-DER  ve ıstanbul Aksaray da bu yıl faaliyete başlayan,olan Diyadin Sosyal Yardımlaşma,Dayanışma, ve Kültür Derneği kendi mekanında bayramlaşmayı yaptı.


           Dernek Başkanı Dilaver Özden ve ekibi gelen misafirleri kapıda karşıladı.Daha sonra gelen katılımcılara bir konuşma yaptı,konuşmasında şu sözlere yer verdi:


            ?Hepiniz hoş geldiniz,bizleri onurlandırdınız,Biliyorsunuz biz bu derneği daha yeni kurduk, Bu Derneği kurduğumuzda biraz temkinliydik çok şükür ki,korkulan olmadı.Sağolsun başta BAY-DER Başkanı Sadullah Demirbaş,Milletvekilimiz Sayın Cemal Kaya ve siz hemşerilerimiz yalınız bırakmadınız.Derneğimizin bazı giderleri vardır.Kiramızı Sayın Milletvekilimiz Cemal Kaya karşılamaktadır.Diğer giderlerimiz ise siz sayın hemşerilerimizin yardımı ile yapılmaktadır.Biz de BAY-DER  gibi piknikler yapıp,iftar yemekleri vererek,yöremizin sanatçıların katılımı ile geceler düzenleyeceğiz.Yeter ki, birlik beraberliğimiz olsun.Bir birimiz ile kenetlenelim.Çocuklarımızın rahat okumaları için burslar vereceğiz.Dediğim gibi daha yeniyiz,bazı eksikliklerimiz mutlaka vardır,onu da en kısa zamanda gidereceğiz?


        DıYADıN-DER başkanı konuşmasını yaparken o arada, BAY-DER Başkanı Sadullah Demirbaş, Ahmet Eraslan,Zeki Semetay,Hayati Aladağ,Kerem Bozyiğit,Halit Demirbaş gibi Doğubayazıt lılar DıYADıN-DER i ziyaret ederek,Diyadin liler ile bayramlaştılar.


            Daha sonra DıYADıN-DER yönetimi de  BAY-DER enezaket ziyaretinde bulundular.



 




Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,45% 0,22
  • EURO

    34,63% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2383,72% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Egazete


  • Çarşamba 22.4 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.4 ° Şiddetli yağmurlu

Ağrı

01.05.2024

  • İMSAK 03:25
  • GÜNEŞ 05:01
  • ÖĞLE 12:10
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:38