(Bay-Der)

(Bay-Der)

Bir Öğrenciye Burs Verin, Bir Evladınız Daha Olsun

(Bay-Der)


Bir Öğrenciye Burs Verin, Bir Evladınız Daha Olsun


ıstanbul?da Faaliyet gösteren BAY-DER birÖğrencilere burs verilsin düşüncesiyle bir açıklama yaptı. Açıklamayı Aynen Yayınlıyoruz?


            ??Değerli, gönlü zengin, hayırsever hemşehrilerimiz!
            Bir ülkenin gerçek zenginliği insan kaynağıdır. Eğitim, insan kaynağının ülkeye ve insanlığa yararlı duruma getirilmesinde en önemli faktördür.
            Eğitim, geleceğin güvencesidir. ıyi eğitim almış bireyler, yaşamın her alanında karşılaştıkları güçlüklerin üstesinden gelebilecek, toplumlarını aydınlık yarınlara taşıyabilecek birer yurttaş olarak yetişirler.
            Halkımızın temel değerlerini özümsemiş, halkına ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilim ve teknolojiyle donanımlı, bilgi toplumuna uyum ve katkı sağlayabilecek gençlerin yetiştirilmesine destek olmalıyız.
            Geleceğin yetişkinleri olarak topluma yön verecek gençlerin yetişmesine maddi ve manevi katkı sağlamalıyız.
            Yetenekli ancak parasal olanakları bulunmayan gençlere sahip çıkarak, eğitimlerini sürdürmelerine yardım ederek "burs vererek" toplum içinde yerlerini almalarını sağlamalıyız.
            Bu amaçla gösterilen çabalara destek vermek, duyarlı, gönlü zengin, hayırsever hemşerilerimizin görevidir. Unutulmamalıdır ki, maddi imkanları olmayan çocuklarımıza ve gençlerimize "burs vererek" ülkemizin ve halkımızın geleceğine yatırım yapmış oluruz.
            Hayırsever hemşehrilerimizin duyarlılığı, desteği ve işbirliği kuşkusuz büyük önem taşımaktadır.
            Bugün her türlü desteği hak eden yüzlerce öğrencimiz maddi sıkıntı çekmeye devam etmekte, bu sıkıntıları okul başarılarını, kişisel ve sosyal gelişimlerini olumsuz olarak etkilemektedir.
            BAY-DER olarak çabamız, halkımızın geleceğini teslim edeceğimiz, rasyonel ve hür düşünce sahibi demokrasiye, laikliğe, pozitif hukuk ilkelerine inanan iyi yetişmiş ve toplumsal sorumluluk sahibi genç nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktır.
            Doğubayazıt sosyal dayanışma ve yardımlaşma derneği "BAY-DER" olarak, yardımlaşma ve dayanışma gücümüzü, eğitim gibi yüce bir amaç için harekete geçirmeye, işadamlarımızı "burs vermeye" davet ediyoruz.
            Çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek kuran gönlü zengin hayırsever hemşehrilerimizin yardımlarının değeri hiçbir şeyle ölçülemez.
            Gençlerimizin geleceğine katkıda bulunmak isteyen duyarlı hemşehrilerimizin, olanakları ölçüsünde "BAY-DER in burs kampanyası"na desteklerini sürdüreceklerine inanıyoruz.
            Aile maddi durumları burs vermeye elverişli olan iyi şartlarda okuyan gençlerimiz, lütfen ailelerinizi burs vermeye ikna ediniz. Arkadaşlarınız yarı yolda kalmasın!
            Üniversite öğrenimi yapmaya hak kazanan, başarılı fakat maddi gücü sınırlı öğrencilere destek sağlamak amacıyla, eğitimin gerekliliğine inanan Doğubayazıtlı hayırsever hemşerilerimizi BAY-DER ile dayanışmaya, güzel bir gelecek için desteğe çağırıyoruz.
            Gelin siz de burs verin, sizin de öğrenim gören bir evladınız daha olsun.
            Bir eğitim-öğretim dönemi boyunca 1 öğrenciye ay da 100 TL, toplamda 1000 TL burs ödenir. ımkanları dahilinde öğrenci okutmak isteyen hayırsever hemşerilerimiz, gönüllerinden kaç öğrenciye burs vermek istedikleri geçiyorsa bize bildirmelerini rica ediyoruz. Tel: 0212 5298607
            Burs veren hayırseverin ismi BAY-DER web sayfasında açıklanacaktır. Burs veren hemşerimiz bursun kime verildiğini bilecektir.
            Sizleri saygıyla selamlıyoruz.
                                                                       BAY-DER YÖNETıMı
                                                                     Mustafa ÖZER / BAY-DER 






Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88

Egazete


  • Pazar 16.2 ° / 7 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 16.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 6.4 ° / 2.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ağrı

12.05.2024

  • İMSAK 03:08
  • GÜNEŞ 04:49
  • ÖĞLE 12:09
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:19
  • YATSI 20:54