BASIN SİZİN KÖLENİZ Mİ?

BASIN SİZİN KÖLENİZ Mİ?

Aliriza AYDEMİR (A.B.Y.B.Şube başkanı) alirizaaydemir@windowslive.com

Dostlar yakında dedik ve en sonunda biraz sitemkâr birazda eleştirisel bir makale yazmaya karar verdim sizlerin takdirine sunuyor ve yorumlarınızı bekliyorum.
Düşünün bir dünya lideri Türkiye’ yi dünya sıralamasında ilk sıralara çıkarıp Davas fatihi unvanını kazanmış bir lider, ülke çapında yapmış olduğu atılım ve demokratik yasalarıyla dünya ülkeleri arasında takdirle izlenen bir lider, bazı siyasetçilerin demeyelim ama tüm kendisine bağlı partiden aday olan Milletvekilleri onun sayesinde meclise ayak basabiliyor tabii bizimkilerde dâhil olmak üzere, yoksa 10 tane koyun versen ve bunları otlatmaya götür desen inanın birçoğu bu koyunların yarısını ziyan edip gelirler.
Geçenlerde bir iddiayla gündeme gelen ve AĞRININ SESİ internet haber sitesinin ortaya attığı “Ak partide kılıçlar çekildi” haberine Ak parti yöneticilerinden çok büyük yalanlama geldi ve sanki kimsenin haberi yokmuşçasına açıklamalar birebirini izledi, Sayın İl Başkanı sizin feryadınızı anlıyorum ama gözden kaçırdığınız bazı şeyler var, bu yapılan haber sadece madalyonun görünen yüzü, bir de öbür yüzü var parti içerisinde sizin bilginiz varmı yokmu bilmem ama parti adına kurumları parsellemiş yönetimdeki insanlardan haberiniz mutlaka vardır bu insanlar partiye zarar vermiyorlar mı? Tabiî ki Belediye Başkanıyla ters düşecek hesap soracaksınız ve icraatlarını sorgulayacaksınız bu sizin doğal hakkınız çünkü Ak Parti söz konusu ve bu partiye kişisel egolar bulaşırsa bu hepimize zarar verir (sonuçta kimse ben ak süt gibiyim demesin maalesef hepsi kirlenmiş ve burada kaybeden biz vatandaşlar oluyor)tek hatanız at gözlüğüyle bakmanız ve gelişen bu olaylara müdahalede yetersiz kalmanız.
Haberi hemen kaldırın diyenlerimi dersiniz, mail atarak tehdit edenlerimi dersiniz, ricacı olarak gönderilenimi dersiniz, ama bizler iddiamızın arkasında durduk ve taviz vermedik vermeyeceğiz dedik ve vermeyeceğiz,
Bunlar ya siyaseti bilmiyorlar veya gazeteciliği bilmiyorlar tabiî ki, bilemezler arkalarında dolaşan o zibidi gazeteciler zannediyorlar bizleri, tuvalete girdim yaz, kendime yakın iki vatandaşla konuştum yaz, iki bürokratı ziyaret ettim yaz, plaket aldım yaz, amma anlamadıkları bir şey var her kuşun eti yenilmez bunu bilmiyorlar.
Onlara şöyle diyorum icraatlarınızla vatandaşın önüne çıkın çıkın ki sizlere destek verelim yoksa iki gazetecinin cebine para koyarak ne olduğu belli olmayan yalan yanlış haberler yaptırmak sizin Milletvekili ve siyasetçi unvanınıza yakışmıyor, şahsınızı bilmem.
Sayın Başbakanımız Tayip Erdoğan’ı niye halkın gözünde rencide ediyorsunuz, sizin gibi siyasetçiler Dünya lideri olan bu şahsı yerelde küçük düşürüyor bunun farkında mısınız?
İzlediğiniz o çirkin halk yardakçısı politikalar dünya liderine zarar veriyor biliyor musunuz, nasılmı işte ispatı.
2002 de çok büyük fark olamamakla birlikte %65
2007 de ezici bir çoğunlukla %85
2009 da düşüş yaşanmış ve % 60
Gel gelelim önümüzdeki yerel seçimlere çok büyük hezimet yaşacağınızı şimdiden görür gibiyim bunun tek sorumlusunun da siz beceriksiz siyasetçiler olduğuna eminim ve bahse girmeye hazırım.
Ben olsam diyeceğim yine, gider onurumla Başbakana istifamı şimdiden sunar ve gözüne görünmemek için yurtdışına çıkar ve seçimler sonuçlanmadan Türkiye’ye gelmezdim.
O malum haberden sonra şahsımı bazı partilere lanse etmek için çırpınan Başbakanın deyiyle o çapulcu sitelere ve gazetecilere diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben ve Anadolu Basın Yayın Birliği kariyerim, bazı satılmış ve sizi her gördüğü yerde anam siz, babam siz diyen gazeteci müsvetteleri ile karıştırmayın ben size ağır gelirim beni taşıyamazsınız, kilonuz yetmez.
Ve açıkca buradan bütün siyasetçilere hangi partili olursa olsun, hangi gazeteden olursa olsun, hangi cemiyetten olursa olsun meydan okuyorum ve namuslu kendi hallarinde gazetecileri tenzih ederim.
Haftaya halkın sağlığını bozduğunuz, Sağlık genel sekreterliğinde, hastanelerde dönen dolaplarla ilgili haberde veya makalede buluşmak ümidiyle.
HODRİ MEYDAN…

 



Anahtar Kelimeler: BASIN SİZİN KÖLENİZ Mİ?
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Egazete


  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

20.04.2024

  • İMSAK 03:45
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:58
  • YATSI 20:23