BAKANLAR AĞRI´DA?

BAKANLAR AĞRI´DA?

.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Tüketicilerimize ucuz et yedirmek adına gece gündüz demeden çalıştık. İnanın bizim amacımız insanlarımızdır, sizlersiniz." dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Tüketicilerimize ucuz et yedirmek adına gece gündüz demeden çalıştık. İnanın bizim amacımız insanlarımızdır, sizlersiniz." dedi.

Bakan Fakıbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla Naim Süleymanoğlu Spor Salonu´nda düzenlenen AK Parti Ağrı 6. Olağan İl Kongresi´nde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın doğu ve güneydoğuya verdiği değerin herkesçe bilindiğini söyledi.

Millete hizmet etmeyi ibadet olarak gördüklerini belirten Fakıbaba, "Bu hizmet anlayışla yola çıktık ve bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Tarımın ve hayvancılığın ne olduğunu bu kardeşiniz biliyor. Ben bu toprağın çocuğuyum. İnşallah göreceksiniz, bu kardeşiniz hayvancılıkla ilgili projelerini Ağrı´dan Allah´ın izniyle başlatacaktır. 2018´e kadar müsaade edin, inşallah göreceksiniz çok farklı şeyler çıkacak. Geldiğimiz günden beri çalışıyoruz. Sizlere, partimize, Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek için neler yapabiliriz, hep bu düşüncenin içindeyiz. Tüketicilerimize ucuz et yedirmek adına gece gündüz demeden çalıştık. İnanın bizim amacımız insanlarımızdır, sizlersiniz. Ayırım yapmadan herkesi gönülden seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Fakıbaba, bölgede tarım ve hayvancılık konusunda ne gerekiyorsa yapacağının sözünü vererek, "Biz birlik ve beraberlik içinde büyüyeceğiz ve bu ülke hepimize yetecektir." diye konuştu.

- "Bölünmüş yol, sıcak asfalt sürecini hızlandırdık"

/resimler/2017-12/3/1851573541718.jpg

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da kaderine terk edilen bölgenin Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde makus talihini yendiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın batıda ne varsa aynısını doğu için istediğini dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, bölgenin evladı olarak Ağrı´ya çok geldim. Sizin temsilcileriniz her ne istediyse ´baş, göz üstüne.´ dedik. Ne kadar il varsa hepsinin yolunu bölünmüş yol yapmak, hepsinin yollarını sıcak asfalt yapmakla ilgili süreçlerimiz zaten devam ediyordu. Bunları hızlandırdık. Ağrı da bunu biliyor, buna şahit. Ağrı Havalimanının halini Ağrılılar daha iyi biliyor, uçak inemiyordu. Şimdi dünyanın en modern terminaline sahip bir havalimanı ve uluslararası uçuşlara uygun bir pisti var."

- "Bölgeyle ilgili edebiyat yaptılar, icraat yapmadılar"

/resimler/2017-12/3/1852470105158.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz da bugüne kadar milletin partisine hizmet eden, katkıda bulunan, emek veren herkese teşekkür etti.

Geçmişte doğu ve güneydoğuda yaşanan sıkıntılara değinen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Doğu ve güneydoğuyla ilgili yıllarca birileri edebiyat yaptılar, bu bölgeyle ilgili sinema filmleri çevirdiler, romanlar yazdılar ama maalesef icraat yapmadılar. Halkın derdine derman üretmediler. AK Parti döneminde doğu ve güneydoğunun sadece bugünkü ihtiyaçları karşılanmadı, geçmişin ihmalleri de ortadan kaldırılmaya çalışıldı. Biz iki şeyi aynı anda yapmaya çalıştık. Bir yandan bugünkü neslin ihtiyaçlarını karşılamaya, diğer taraftan geçmişin o eksiklerini tamamlayıp bölgeler arasındaki farklılıkları gidermeye çalıştık. ´Batıda ne varsa, doğuda o olacak.´ dedik. ´Bölgesel milliyetçilik yapmayacağız.´ dedik ve Allah´ın izniyle yapmadık."

- "15 yıl boyunca yolumuza engeller koymak istediler"

/resimler/2017-12/3/1853368543705.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da  şöyle dedi:

"Biz 2001 yılında yola çıktığımızda kısa, orta ve uzun vadeli hedefler koymuştuk. Hedeflerimize 2023, 2053, 2071 demiştik ve iktidarımızın 15. yılındayız. Birliğimiz, beraberliğimiz için kardeşliğimiz için Ağrı, Türkiye için daha çok çalışacağız. 15 yıl hizmet ettik, Allah nasip etse nice 15 seneler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye ile uğraşmak isteyenler çok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmak isteyenler çok. 15 yıl boyunca yolumuza engeller koymak istediler, barikatlar koymak istediler. O engelleri, o barikatları sizlerin sayesinde hep beraber kaldırdık. En son 15 Temmuz´da tankın topun önüne göğsünüzü siper ettiniz. Demokrasi meydanlarından 30 gün boyunca ayrılmadınız."dedi. (aa)



Anahtar Kelimeler: BAKANLAR AĞRI
  • BIST 100

    8931,26%1,41
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Egazete


  • Perşembe 6.1 ° / -4.1 ° Güneşli
  • Cuma 8.6 ° / -3.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.7 ° / -0.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

28.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:47
  • ÖĞLE 13:14
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:52