Ağrılılar Birliği`nden Doğubayazıtlılar Derneği`ne ziyaret

Ağrılılar Birliği`nden Doğubayazıtlılar Derneği`ne ziyaret

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Yöneticileri, Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği`ni ziyaret etti.

 

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren ve Başkan M.Hanefi Dumlu`ya bir kez daha görev veren Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği Yönetim Kurulu`nu tebrik eden Ağrılılar Birliği Yönetimi, Doğubayazıtlılar Derneği`ne yeni dönemde de başarı diledi.
Ziyarete; Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı M.Metin Yardımcı, Genel Başkan Vekili Metin Gültekin, Siyasi İlişkiler Başkanı (Buca ve İzmir BŞB Meclis Üyesi)Paşa Çelebi, Ar-Ge Birim Başkanı Naci Aslan, Metropol İlçeler Birim Başkanı Mehmet Tunç, Ekonomik İlişkileri Güçlendirme Birim Başkanı Mehmet Kaya, Birlik Birim Başkanı Erhan Akkuş, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Ahmet Aydemir, Toplumsal Dinamik ve İlişkiler Birim Başkanı İbrahim Eroğlu, Sosyal İşler Birim Başkanı Ayşe Karagöz, Ağrılılar Birliği gönüllüleri Faruk Kartal ve Fuat Gültekin katıldı.
Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği yönetimi tarafından akşam yemeğinde ağırlanan Ağrılılar Birliği Yönetimini, Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi Dumlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ekrem Aras, Emin Turhan, Metin Elçi, Kadir Okçu, Umut Turhan, Ahmet Dumlu, Kenan Tüzünalp, Nihat Dumlu, Sedat Yegül ve Mustafa Kahraman karşıladı.

EGE BAYAZIT DER'E TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Ziyarette, Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği tarafından hazırlanan `teşekkür belgesi`, Siyasi İlişkiler Başkanı Paşa Çelebi tarafından, Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği Başkanı M. Hanefi Dumlu`ya takdim edildi.
Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi Dumlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği`nin, hemşehrilerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi noktasında yapmış olduğu çalışmaları çok önemsiyoruz ve anlamlı buluyoruz. Bugün gelinen noktada, hemşehrilerimizin sosyal yaşamda, iş hayatında İzmir`in önemli isimleri arasında bulunmaları mutluluk verici. Aktif derneklerimizle biraraya gelerek, yarınlar için, geleceğimiz ve çocuklarımız için kalıcı eserler bırakmak adına yapılacak çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz Amacımız, bölgemizdeki etkinliğimizi artırarak, daha çok hemşehrimize ulaşabilmektir. Bu anlamda, Doğubayazıtlılar Derneği`nin sosyal, kültürel ve dayanışmaya dönük çalışmaları kamuoyunun malumudur. Bizler İzmir genelinde işbirliğimizi artırırsak çok daha başarılı işlere imza atabiliriz. Doğubayazıtlılar Derneği, yönetim kurulu ve üyeleriyle adeta büyük bir aile gibi. Bundan sonraki süreçte de kültürümüzün yaşatılması ve mağdur durumdaki  hemşehrilerimizle ilgili çalışmalarımız artarak devam edecek." dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ HER ALANDA TEMSİL EDİLMELİ

Ege Bölgesi Ağrılılar Birliği Genel Başkanı Mustafa Metin Yardımcı da, Doğubayazıtlılar Derneği`nin yeni yönetimine başarılar dilediklerini ve ellerinden geldikçe destekleyeceklerini ifade ederek, "Hemşehrilerimizin her alanda aktif olarak bulunması bizleri gururlandırıyor. Bizler ne kadar Ağrılı isek, bir o kadar da İzmirliyiz. Yaşadığımız kentin yerel ve ulusal ölçekteki sorunlarına duyarsız değiliz. Bu sorunların gündeme getirilerek, bir STK`dan beklenen ölçüde çözüm önerileri sunmak veya hiç değilse çözümün bir parçası olmak noktasında çok hassasız. Bunu da yaptığımız işlerle kanıtladığımıza inanıyoruz. Tabii ki bu durumu, Birim Başkanlarımızın ortak çabasının bir ürünü olarak değerlendirmek gerekiyor." diye konuştu.
Hemşehrilerinin toplumsal her platformda hakettiği yeri alabilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydeden Genel Başkan Yardımcı, Ege Bölgesi`nde 300 bin, İzmir`de de 140 bin civarında hemşehrilerinin yaşadığına dikkat çekti. Ağrılılar`ın nüfus yoğunluğu açısından İzmir`de beşinci sırada bulunduğunu vurgulayan Yardımcı,"Gerek siyasal yaşam içerisinde, gerekse ticari çalışmalarda, Ağrılılar`ın önemli bir mesafe katettiğini belirtmek isterim. Amacımız bu çıtanın daha da yükseğe çıkarılmasıdır. Tüm derneklerimizle birlikte, STK çalışmalarımızdan aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

 



  • BIST 100

    9593,99%0,48
  • DOLAR

    32,53% 0,25
  • EURO

    34,63% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2494,67% 0,35
  • Ç. ALTIN

    4197,96% 1,07

Egazete


  • Perşembe 20 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli

Ağrı

18.04.2024

  • İMSAK 03:48
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:56
  • YATSI 20:20