ABD`nin Gayrimeşru şımarık Çocuğu ısrail

ABD`nin Gayrimeşru şımarık Çocuğu ısrail

Seyişan KAYA Mali Müşavir

ABD?nin Gayrimeşru şımarık Çocuğu ısrail


Seyişan KAYA


Mali Müşavir


            Kurulduğundan beri yaşadığımız coğrafyayı kana  boğan, her gün onlarca insan hayatını ortadan kaldırmayı  alışkanlık haline getiren  bir ısrail olgusuyla karşı karşıyayız.


            Bu ABD nın gayrimeşru şımarık çocuğu ısrail denilen korkunç şeyin,  kendisinden başka her şeye düşman ve  kendisi uğruna  her şeyi  yok etmeye hazır bir çılgınlık ve vahşet makinesi olarak dizayn edildiğini artık herkes anlamalıdır.


            Onlara göre kendilerinden olmayan insanları öldürmek ibadettir, Yahudi olmayan birisinin malı, onu ilk bulan Yahudi?nindir, Yahudiler bütün ırklardan üstündür, Diğer milletlerin tohumu hayvan tohumudur. Vb.


            Bu sapık fikirlerin kaynağı nerde gelir değersiniz?  Gelin beraber irdeliyelım. Bunlar Allahın kitabı Tevrat?ı değiştirerek, tahrif ederek bir vahşet kitabı haline getirdiler.


            Muharaf (tahrif edilmiş) Tevrat la Siyonistler bakın ne vahşetler sergilemektedirler:


            Bilindiği gibi Siyonizm "üstün ırk" esasına dayanmakta ve bütün dünyaya hâkim olmayı ana gaye olarak almış bulunmaktadır. Bunun gerçekleşmesi için, siyonizmin temel kitabı olan KABBALA, dünya hâkimiyetinde temel esas alınmıştır. KABBALA nın ise 3 önemli uyarısı vardır.


Bunlar:


1          GıZLıLıK


2          ıTAAT


3- HAHAMLAR VE KABBALA TARAFINDAN KONULAN KURALLARA KESıN OLARAK BAğLILIK


SıYONıSTLERıN ıDEALLERı


1. KUTSAL (VAADEDıLMış) TOPRAKLAR VE DÜNYA KRALLIğI


"O zaman Rab bütün milletleri önünden kovacak ve sizden büyük kuvvetli millettlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın bastığı her yer sizin olacak. Sınırınız çölden Lübnan dan ırmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar aktır. Önünüzde kimse duramayacak, Allah ınız Rab size ediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır". (Tevrat, Tesniye Bölümü, n/25)


Hahamlar Tevrat a sapık üstün ırk inançlarını eklerken, bu ırkın :ağı toprakların sınırlarını çizmeyi de unutmamışlardır.


. göre Allah, Yuhudilere Kenan diyarını vadetmiştir. Yahudi akimi eti gerçekleşmeden Önce, bu topraklarda sadece Yahudilerin îr devlet kuracaktır. Bu devlet büyük dünya krallığının merkezi «e idare veri olacaktır.


"Ve o kralların günlerinde göklerin Allah (Yehova) ebediyen harap olmayacak bir krallık kurmak ve onun haki­miyeti başka bir kavme bırakılmayacak ancak bu krallıkların hepsini o parçalayacak ve bitirecek." (Daniei Bölümü, 2/44)


Bu dünyada krallığı, bu krallığın merkezi olacak olan vadedilmiş topraklar bunların nasıl ele geçirileceği Tevrat ta ayrıntılarıyla anlatılmıştır. Vadedilmiş toprakların sınırlarını belirten Tevrat ayetleri şu şekildedir:


"Ve senin gurbet diyarını bütün kenan diyarını, sana ve senden sonra zürriyetine ebedi mülk olarak vereceğim. Bütün bu memleketleri sana ve zürriyetlerine vereceğim ve senin zürriyetini göklerin yıldızları gibi çoğaltacağım." (Tevkvin Bölümü,


17/8)


"Üzerinde yatmakta olduğun diyarı sana ve senin zürriyetine vereceğim ve senin yerin tozu gibi olacak ve garba ve şarka ve şimale ve cenuba yayılacaksın ve yerin bütün kabileleri sende ve zürriyetinde mübarek kılınacaktır." (Tevkvin


Bölümü, 28/13-14)


"O günde Rab Abramla ahdedip dedi: Mısır ırmağında büyük ırmağa Fırat ırmağına kadar bu diyarı. Kenileri ve Kenizzileri ve Kadmonileri ve Hititleri ve Perizzileri ve Refaları ve Amorileri ve Kenanlıları ve Girgaşileri ve Yebusi-leri senin zürriyetine verdim." (Tekvin Bölümü, 16/18)


"Ve Kızıl Deniz den Filistinlilerin denizine kadar ve çölden ırmağa kadar sana hudut koyacağım, çünkü memleketin ahalisini elinize vereceğim," (Çt/ag Bölümü, 23/31)


"O zaman Rab bütün milletleri önünüzden kovacak ve siz büyük ve kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksınız. Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak, sınırınız çölden ve Lübnan dan, ırmaktan, Fırat ırmağından garp denizine kadar olacaktır.


Önünüzde kimse duramıyacak, Allanınız Rab size söylediği gibi, dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız bütün diyar üzerine koyacaktır." (Tesniye Bölümü, 12/25)


Yahudiler asırlardır Mesih in gelip kutsal toprakları tamamen ele geçireceğine ve Yahudi dünya hâkimiyetini tamamen kuracağına inanmak­tadırlar. 1948 de ısrail Devleti nin kuruluşunun Yahudilerce "Meşinin ayak sesleri" olarak değerlendirilmesi bu inancın ne denli gizli olduğunu gösteriyor.


Bu batıl inanışlara Yahudiler sıkı sıkıya bağlıdırlar. Yahudi liderleri defalarca kutsal topraklardan bahsetmiş, asıl hedeflerinin bu toprakları ele geçirmek olduğunu belirtmişlerdir.


şeeodor Herzl (1887) :


"Kuzey sınırlarımız Kapadokya daki (Orta Anadolu) dağlara kadar dayanır. Güneyde de Süveyş Kanalı na. Sloganımız, David ve Solomon un Filistini olacaktır."


David Ben Gurion (1948) :


"Filistin in bugünkü haritası ıngiliz manda yönetimi tarafından çizilmiştir. Yahudi halkının gençlerimizin ve yetişkinlerimizin yerine getirilmesi gereken bir başka haritası vardır. Nil den Fırat a kadar."


Devlet Başkanı Ben Gurion un ısrail in ilanı sırasındaki beyanından :


"Görüldüğü gibi Türkiye nin de bir bölümünü içine alan kutsal toprakları ele geçirmek, Yahudilerin bugün Önem ver­dikleri kutsal amaçlarından birisidir. ısrail ordusu bu amaç için savaşmaktadır."


1837 de yayınlanan Siyonist yayın organı Die Welt gazetesi. Sion Yıldızı, yıldızının içinde yer alan harita, Yahudilerin ele geçirmeye çalıştıkları ve arada Türkiye nin de bulunduğu "Vadedilmiş Toprakları" göstermektedir.


Die VVeltt in anlamının "Dünya" olması ise Yahudilerin sadece vaa-dedilmiş topraklarla yetinmeyeceğine işarettir.


"ışte benden miras olarak Sam milletleri mülkü olarak yeryüzünün uçlarını vereceğim." (Memurlar Bolümü, 2/8)


"Ben dedim, siz ilahlarsınız ve hepiniz yüce olanın oğullarısınız. Kalk ey Allah yeryüzüne hükmet. Zira milletle­rin hepsine sen  vârıS Olacaksın." (Memurlar Bölümü, 82/6-8)


2. KıN VE NEFRET


"...Ve onlardan nefret ettim ve dedim: Siz onların topraklarını miras olarak alacaksınız." (Tevrat, LevMier BBölümü, 20/


24)


"...Rabbin sözü: Çünkü hükmün milletleri toplamaktır, ta ki, ülkeler üzerine gazabımı, kızgın Öfkemin hepsini dökmek için    onları    bir    araya    getireyim;    çünkü    bütün    dünya


kıskançlığımın ateşi ıle yutulacaktır."  (Tevrat, Tsefenya Bölümü


Fanatik hahamlar, Tevrat ı değiştirirken, kendilerinin üstün ırk olduğu düşüncesinin yanısıra, diğer bütün milletlere karşı kin, nefret ve intikam hislerini de Yahudi dinine sokmuşlardır. Bu kine dayalı sapık ideoloji, tarih boyunca, Yahudilerin, sayısız katliam ve vahşet eylemi yapmalarına sebep olmuştur.


3. VAHşET


"Ve Allah ın Rab onları senin önünde ele vereceği ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın."  (Tevrat Tesniye


Bölümü, 7/3)


"şimdi git... onların her şeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme;   erkekten   kadına,   çocuktan   emzikte   olana   kadar


hepsini Öldür." (Tevrat, I.Samuel Bölümü, 15/3)


Değiştirilmiş Tevrat ın içerdiği emirler, bildiğimiz dini kitaplardaki öğretilerden çok farklıdır. Asıl dinin emirleri adalet, sevgi, iyilik ve hoşgörü iken, Tevrat, pek çok sapıklığın övüldüğü ve emredildiği bir vahşet kaynağıdır. ,Ensest (aile içi cinsel ilişki), tecavüz, insan katliamı, işkence, üstün ırk inancı gibi pek çok sapkın görüş ve emirler Tevrat ın içeriğini oluşturmaktadır.


Bu, kuşkusuz orijinal Tevrat ın içinde olmayan fakat sonradan eklenmiş bölümlerden kaynaklanmaktadır.


Tevrat ın büyük bölümünü yazanlar, Yahudi toplumunu bugün olduğu gibi Hz.Musa dan sonraki dönemlerde de yönetmekte olan Kabbalist hahamlardır. Yahudilerin üstün ırk oldukları ve onlara ait olan dünyanın diğer milletler tarafından gasp edildiği inançlarının temelini Kabbala oluşturmaktadır.


Hahamların, Kabbala nın içerdiği bu sapkın inanışlara olan bağlılığı, Tevrat ı da bu görüşler doğrultusunda bozmalarına yol açmıştır.


ışte bu tahrifat, vahşeti Yahudi dininin bir gereği haline getirmiştir. Hahamlar fanatik ve sadist görüşlerinin tümünü Tevrat a ustaca yerleştirmişlerdir. Bu sayede Yahudi dininin emirleri, asırlardır süren bir kin ve nefreti ve akıl almayacak katliamları içermektedir :


"ışte benden ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın;   bir  çömlekçi  kabı  gibi  onları  parçalayacaksın."


(Tevrat, Mezmurlar Bölümü 2/8-9)


"Ve Allah ın Rabbin sana teslim edeceği bütün kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak. (Tevrat, Tesniye Bolumu, 7/16)


4.         YAKMA


"Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtara­mayacaklar." (Tevrat, ışaya 47/14)


Tevrat ın "acıklı ölümlerle ölecekler" (Yeremya Bölümü, 16/4) ifade­sinde anlattığı işkencelerden birisi de insanları yakarak öldürmedir. Tarihte Siyonistler fırsat bulduklarında bu korkunç yöntemi uygulamışlardır.


5.         KAN ıÇME


"Et yeyin ve KAN ıÇıN yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin KANINI ıÇECEKSıNıZ... SARHOş OLUNCAYA KADAR KAN ıÇECEKSıNıZ" (Tevrat, Hezekiel Bölümü 39/18-20)


Bu sapık adet asırlardır bir kısım fanatik Siyonistler tarafından uygulan­maktadır. Bazı bağnaz Yahudi kollan, Tevrat ın insan kanı içme ve insan boğazlama konusundaki emirleri doğrultusunda, sayısız insanın kanlarını almak için öldürmüşlerdir:


"Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için


Onlari    hazırla."  (Tevrat,  Yeremya Bölümü, 12/3)


"Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin   kanını   içeceksiniz...sarhoş   oluncaya   kadar   kan


ıçeceksiniz."     (Tevrat,   Hezekiel   Bölümü,   39/18-19)


6.         MıKROP HARB


"Ve onun içine veba ve sokaklarına kan göndereceğim ve çepeçevre onun üzerine gelen kılıçla içindeki yaralılar düşecekler ve bilecekler ki ben Rabbim." (Tevrat, Hezekiel Bölümü, 28/23)


14. yüzyılda Avrupa da çok büyük Ölümlere sebep olan veba salgınları yaşandı Özellikle Almanya da 1348-1349 yıllan arasmda vebadan ölenlerin sayısı oldukça arttı. Bu durum karşısında Papaz Clemens VI. Von Avignon vebanın nereden kaynaklandığını öğrenmek ve hastalığın yayılması karşısında tedbir almak için soruşturma


açtl ) Soruşturma SOnuCU gerçek bir vahşeti ortaya koyuyordu: Milyonlarca insanın ölümüne neden olan vebayı Yahudiler kasıtlı olarak yaymıştı.   Vebayı yaymak ıÇın kuyu sularına veba mikrobu atmışlar ve Yahudi olmayanların evlerinin duvarlarına içinde veba mikrobu bulunan mürekkep sürmüşlerdi.  Nitekim bir Alman Yahudisi yine zengin bir


Yahudi olan Hanovre li Salomon un oğlu Aaron dan Hanovre şehrinin kıyılanna atılmak üzere 300 tane içinde veba mikrobu bulunan zehir torbası aldığını ve bunlarla hem şehrin kıyısını hem de diğer bazı şehirlerin


kuyular mi zehirlediğini ıtiraf etmişti.


SıYONıSTLER HRıSTıY ANLIğI DA DEğışTıRDıLER KENDı GELENEKLERıNı HIRıSTıYANLIğA SOKTULAR


HAÇ: Hıristiyanlığa sonradan sokulmuş KABBALA kökenli bir semboldür.


KATEDRAL VE KıLıSELER: KABBALA kökenli sembollerle doludur.


ÜÇLEME (TESLıS) ıNANCI: Hıristiyanlığa sokulan KABBALA ya dayalı bir öğretidir.


VAFTıZ,  NOEL BAYRAMI,   PASKALYA KABBALA kökenlidir.


Yukarıda açık bir şekilde görülmektedir ki, nefsine esir olup şeytana uyan insanların bütün dünyaya hâkim olma hırs, arzu ve idealleri asırlardan beri mevcuttur ve zamanla bir inanç halini almıştır. ınançlarının özü buna dönüşmüştür. Yani "DÜNYAYA HÂKıM OLMA" onların dini haline gelmiştir. Ve işte tarihin derinliklerinden gelen bu çalışmalar 3000 yıllık bir gelişme göstererek bugünkü halini almıştır.


ışte 3000 yıl önce, nefislerine esir olarak ve şeytana uyarak önce Cenab-ı Hakkın, Musa (A.S) a gönderdiği Hak Kitap TEVRAT?I sonradan da yine Cenab-ı Hakkın, ısa (A.S) a gönderdiği Hak Kitap ıNCıL ı arzularına uygun şekilde değiştirenler o günden beri babadan oğula ve nesilden nesile kendi üstün ırk fikirlerini ve bunun esas gayesi olan "DÜNYA HAKıMıYETı?Nı gerçekleştirebilmek için zamanla 3000 yıllık sürede büyük bir gelişme gösterdiler.


Öyleki bilhassa son 400 yıl esnasında, ABD nin keşfinden sonra oradan getirdikleri altınlarla, ıngiltere, Portekiz, ıspanya ve Hollanda uzak denizlere açılabilecek gemiler inşa ettiler ve böylece Amerika, Asya ve Afrika nın zenginliklerini sömürmeye başladılar. Avrupa da SERMAYE BıRıKıMı arttı ve FAıZ in yayılması ve KAPıTALıST NıZAMIN geliştirilmesi ve yayılması suretiyle "çok büyük paralar" ellerine geçirdiler. Zamanla bunlar büyük bankalar haline geldiler. Ve bütün Dünya Ekonomisini kontrolleri altına almaya başladılar.


Astronomik ölçülerde zenginleşen bu kimseler zamanla sadece Ekonomik hayatı değil, bütün dünya ülkelerinin siyasi yönetimlerini de kontrolleri altına almaya başladılar. Büyük sanayi kuruluşlarını kontrolleri altına aldılar. Medyayı ve en büyük dünya haber ajanslarını kontrolleri altına aldılar. Stratejik araştırma enstitülerini aynı şekilde kontrolleri altına almaya başladılar. Ayrıca en büyük Avukatlık ve Hukuk bürolarını kurdular. Ve nihayet yavaş, yavaş bütün dünyayı yöneten ve kısa adı GDD olan "Gizli Dünya Devleti"ni kurdular. Ve bu GDD vasıtasıyla bugün bütün dünyayı yönetecek bir noktaya geldiler. Gittikçe artan bir kontrol gücüyle bütün dünyayı yönetmektedirler.


             Son söz olarak; Mazlumun zalimden alacağı intikam, zalimin çektirdiği azaptan daha çetin olacaktır. Rabbimin azabı üzerinize olsun Allah azgın kavimleri nasıl helak ettiyse bunlarında akıbeti aynı olacak. Âmin diyen Mazlumların duaları arşa yükseldi bile.





Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2506,22% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Egazete


  • Cuma 20.8 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Pazar 18.5 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ağrı

19.04.2024

  • İMSAK 03:47
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:12
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:57
  • YATSI 20:21