A.A Genel Müdürü Ağrı`da

A.A Genel Müdürü Ağrı`da

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk

A.A Genel Müdürü Ağrı?da


AA Genel Müdürü Öztürk: Ajans olarak, hedefimiz, Dünya nın en etkin 5 ajansından biri olmaktır
         Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Kemal Öztürk, Ajans olarak, hedefimiz, Dünya nın en etkin 5 ajansından biri olmaktır. dedi.
         Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Kemal Öztürk, Taşlıçay ilçesindeki temaslarının ardından AA Erzurum Bölge Müdürü Muhammed ıspirli ile birlikte Ağrı ya geldi.
Burada Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan ve kentte
görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri tarafından karşılanan
AA Genel Müdürü Öztürk, AA Ağrı Bürosu nu ziyaret etti.
         Burada gazetecilerle sohbet eden Öztürk, Çok çalışmaya, mesai mefhumu gözetmeksizin haberin peşinde koşmaya kararlı olduklarını vurgulayan Öztürk, ajansın 100 üncü kuruluş yıldönümüne ilişkin hedeflerine de değinerek, şunları kaydetti: Bu hedeflerimizden biri de 10 farklı dilde yayın yapmaktır. Biz sözü olanın sesi olmalıyız. O yüzden çok çalışıyoruz. Arkadaşlarımız özveri ile çalışıyor. 3 aylık raporlarımız bizi memnun ediyor. 2011 yılına göre ajansımız yüzde 20 ile  yüzde 30 arasında bir büyüme gerçekleştirmiştir. Haber, fotoğraf ve görüntü niteliğinde 2012 yılı bizim için çok kritik bir yıl. Dünya ya açılmayı planlıyoruz. Yabancı dilde yayını bu yıl başlatacağız Arapça ve ıngilizce başta olmak üzere. 2020 yılı bizim 100. yaşımız. 100. yılımıza ulaştığımızda Türkiye nin vizyonu gibi Dünya nın ilk 5 ajansından biri olmak istiyoruz. Yani herkes Anadolu Ajansı ndan büyük şeyler bekliyor.
Türkiye nin en iyi habercileri Anadolu Ajansında çalışıyor. Bu da
bizim hızlı hareket etmemizi sağlıyor. 3 aylık zaman içerisinde 90
arkadaşımız emekli oldu. Buna rağmen görüntülü haberlerimizde yüzde
60, fotoğraflı haberlerde yüzde 40 ve özel haberlerde de yüzde 100
artış oldu. Bu sebepten dolayı bir misyon geldi arkadaşlarımıza. Bu
bir gazetecilik geleneği haline dönüştü. Usta, çırak ilişkisi oluşmuştur. Bu arkadaşlarımızın sayesinde oldu. şimdi genç kuşakta kendini göstermek istiyor. Onlara bir hedef koyduk. Yani, Dünya nın en etkili 5 ajansından biri olalım dedik.


         Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan da aslen Ağrılı olan AA Genel Müdürü Kemal Öztürk e yeni görevinin hayırlı olmasını ve kendisine başarı temennisinde bulunarak, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aslan, Anadolu Ajansı nın haber ve çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, basın mensuplarıyla birlikte Öztürk e ilin sorunları hakkında görüş ve düşüncelerini bildirdi.
         Konuşmaların ardından Ağrı Gazeteciler Cemiyeti nin organize ettiği yemeğe geçildi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen yemekte, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, Ağrı Genç ışadamları Derneği (AGıAD) Başkanı Memet Akbaş, Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKYAD) Başkanı Mehmet ızci ve gazeteciler, AA Genel Müdürü Kemal Öztürkle birlikte Ağrı nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.






Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Egazete


  • Cuma 23.8 ° / 11.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.5 ° / 11.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.6 ° / 10.3 ° Güneşli

Ağrı

26.04.2024

  • İMSAK 03:34
  • GÜNEŞ 05:08
  • ÖĞLE 12:11
  • İKİNDİ 15:58
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:31